Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемче ... губя някаква течност..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемче ... губя някаква течност..

така колеги...скоро забелязах че на шофьорската стелка има капчици ... днес като си чистих колата реших да видя от къде са... и установих че са от някакво гумено маншонче на педала на съединителя... и си мисля какво тече и проблеми може ли да ми създаде ?
    146 1.6 Boxer

Първоначално публикувано от simo_sh Покажи съобщение
    така колеги...скоро забелязах че на шофьорската стелка има капчици ... днес като си чистих колата реших да видя от къде са... и установих че са от някакво гумено маншонче на педала на съединителя... и си мисля какво тече и проблеми може ли да ми създаде ?
    Отговора се състои във въпроса ... спирачна течност + помпичка на съединителя. Предстои смяна на гумички, в най-добрия случай...

Comment

Спирачна течност тече, и да може да се получи неприятно като ти падне педала на земята и да не иска да се връща. Има там една помпа, дошло и е времето.
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

скъпа ли е тази помпа и трудно ли се сменя ?
        146 1.6 Boxer

Comment

скъпа ли е тази помпа и трудно ли се сменя ?
          Потърси с търсачката има много теми

Comment

60-70лв е помпата ако знаеш за какво става въпрос е за 30 мин работа
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

толкова е .. тука ми казаха цена от 70 и 2-3 лева... ама няма да мога сам да си я сменя сигурно... а и не ми се иска да почупя нещо в опитите си и ще я оставя да ми я сменят в сервиз благодаря на всички
              146 1.6 Boxer

Comment

толкова е .. тука ми казаха цена от 70 и 2-3 лева... ама няма да мога сам да си я сменя сигурно... а и не ми се иска да почупя нещо в опитите си и ще я оставя да ми я сменят в сервиз благодаря на всички
                Ако желаеш ела в новия сервиз дето се приместих,там ще я сменим,или се обади 0899803314
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Working...
                X