така колеги...скоро забелязах че на шофьорската стелка има капчици ... днес като си чистих колата реших да видя от къде са... и установих че са от някакво гумено маншонче на педала на съединителя... и си мисля какво тече и проблеми може ли да ми създаде ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблемче ... губя някаква течност..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от simo_sh Покажи съобщениетака колеги...скоро забелязах че на шофьорската стелка има капчици ... днес като си чистих колата реших да видя от къде са... и установих че са от някакво гумено маншонче на педала на съединителя... и си мисля какво тече и проблеми може ли да ми създаде ?
-
Първоначално публикувано от simo_sh Покажи съобщениескъпа ли е тази помпа и трудно ли се сменя ?
Comment
-
60-70лв е помпата ако знаеш за какво става въпрос е за 30 мин работаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от simo_sh Покажи съобщениетолкова е .. тука ми казаха цена от 70 и 2-3 лева... ама няма да мога сам да си я сменя сигурно... а и не ми се иска да почупя нещо в опитите си и ще я оставя да ми я сменят в сервизблагодаря на всички
Comment
Comment